RETRO Q 25+ (kvinder)
ONSDAG Bogense Hallerne hal 1
kl. 20.00 – 21.30
Start den 4. september 2019

Er du til rytmisk bevægelse med udfordringer for krop og hjerne, sved på panden og godt humør?

Retro Q 25+ er et gymnastikhold for kvinder, som gerne vil have effektiv træning, rytmiske udfordringer og et hyggeligt fællesskab.

Vi ligger vægt på en grundig opvarmning, med mange forskellige bevægelsesmønstre og høj intensitet. Træningen bygges op af både sammensatte sekvenser, fysisk træning, udstrækning og små lege, så vi altid går fra træning med sved på panden og et smil på læben.

I løbet af sæsonen vil vi arbejde os hen imod et opvisningsprogram på ca. 12 min. for dem som har lyst. Opvisningsprogrammet vil blive sat sammen af de forskellige opvarmningssekvenser, vi har arbejdet med i løbet af sæsonen. På den måde kan vi bruge tiden på den egentlige træning, og ikke så meget tid på indlæring af sekvenser og opstillinger.

Alle er velkomne på holdet, og vi favner bredt i forhold til den enkeltes niveau og fysik.

Vi forventer at man er parat til at give den gas til træningerne, og har lyst til at deltage i det sociale på holdet. Vi holder kaffeaftener i løbet af sæsonen, og hygger os med hinanden. Der vil også være 1 ekstratræning i løbet af sæsonen, hvor vi slutter af med fællesspisning.

Vi håber du kan se dig selv som en del af holdet, og vi glæder os rigtig meget til at lave en masse god bevægelse med jer.

Hilsner fra træner-teamet

Anne og Signe

Om instruktørerne:
Vi har begge dyrket gymnastik hele vores liv og nyder at bevæge os til god musik og få sved på panden. Vi har begge undervist i mange år på både børne-, junior og voksenhold. Vi arbejder begge som lærere og er også begge bosat i Bogense med hver vores familie.

 

TIL TILMELDINGSSIDEN

 

Instruktør:
Signe Haag Hansen,
tlf. 22 42 52 40

Instruktør:
Anne Østergaard
tlf. 28 70 04 96